• itulau_fanua

Tala Fou

E fa'afefea ona filifili se fa'aaliga LED Spherical lelei tele?

Faatasi ai ma numera numera ma tekinolosi e paʻi atu i le maualuga o mea fou, mea maualuga ma faʻatasiga e masani ona faʻaogaina faʻaaliga faʻaalia o le LED e faʻaalia ai le maualuga o le gauai mai a latou au maimoa.Faatasi ai ma nei filifiliga fatufatuaʻi,Fa'aaliga LED Sphericale foliga mai o le faiga e sili ona faʻaaogaina - e masani lava i fonotaga faʻasaienisi ma tekonolosi, falemataʻaga, fale faʻaaliga, fale talimalo, ma e oʻo lava i faleoloa faʻatau pisinisi.

O le a le Fa'aaliga Sphere & Fa'afefea ona Gaioiina?
O fa'aaliga sphere o se tasi lea o ituaiga o fa'aaliga fa'afoliga fa'afofoga o lo'o tauaveina se mata fa'atusa polo.E masani ona latou fa'aalia ata i le 360-tikeri, e sili atu le matagofie ma le matagofie nai lo fa'aaliga masani o le LED.O le va'aiga mai se fa'aaliga fa'apolofesa e matua'i ese lava mai fa'aaliga masani o le LED.O fa'aaliga sphere e galue lelei e ala i le fa'atulagaina o lanu 'ese'ese ma fa'amatagofieina ata i luma o le aofia.

Ituaiga Eseese o Fa'aaliga Mata Va'aiga
Tele pisinisi o lo'o fa'aogaina fa'aaliga fa'apolofesa e fa'amatagofie ai a latou va'aiga.O ituaiga autu e tolu e masani ona faʻaaogaina o mea nei:

  • Mata o Polo Meleni

O se tasi lea o fa'aaliga muamua fa'aaliga LED fa'alauiloa i luga o le maketi.O le mafuaʻaga tatou te taʻua ai o le polo meleni, ona o loʻo faia i PCB e tuʻu faʻatasi i foliga o se meleni, e iai se fausaga saʻo.E ui lava o lenei faʻavasegaina LED sphere e sili ona lelei mo faʻaaliga, e sau ma nai faʻagata.
O pou i matu ma le itu i saute o le lalolagi e le mafai ona faʻaalia ata masani, lea e faʻaalia ai le faʻalavelave ma le faʻaogaina maualalo.E mafua ona o pika uma o loʻo faʻaalia i foliga o laina ma koluma, aʻo faʻaalia le faʻaaliga i foliga o liʻo mo pika o pou uma e lua.

  • Mata Tafatolu Polo

O le tafatolu mata polo e aofia ai le faavae o vaalele tafatolu PCBs ma ua lauiloa foi o le lau lakapi.O le tuʻufaʻatasia o PCBs tafatolu manino na foia ai le faʻafitauli i le itu i matu ma le itu i saute ma o loʻo faʻaaogaina tele.Ae ui i lea, o loʻo i ai ona lava faʻaletonu, e pei o le manaʻomia mo le faʻaaogaina o ituaiga PCBs eseese, o se polokalama sili atu ona faigata, le faʻatapulaʻaina o le le faʻaaogaina o se laʻititi laʻititi, ma isi.

  • Mata Polo Itu E ono

Ole ituaiga fou lea ma sili ona fa'aoga-tagata o fa'aaliga fa'aaliga LED.Fausia ina ua uma le manatu o le quadrangle, o se tuufaatasiga o le 1.5m le lautele o le LED sphere lea e vaeluaina i lalo i ni vaalele eseese se ono o le lapopoa tutusa, ma o nei vaalele e toe vaeluaina i ni panele se fa, ma avea ai ma se tuufaatasiga o vaalele e 6. ma 24 panels.
O laulau ta'itasi o le fa'aaliga o le si'osi'omaga o lo'o tauaveina 16 PCBs.Ae ui i lea, o le ono itu polo lau e manaʻomia se numera laʻititi o PCBs nai lo le tafatolu polo ma e talitutusa lava ma le tuufaatasiga o se mata mafolafola LED.O le mea lea, e foliga mai e tele le faʻaogaina o le mana ma e lauiloa i tagata faʻaoga.

Ona o lenei tulaga, e ono itu itu polo lau e mafai ona fa'apipi'i i pusa va'alele, ma faigofie ona fa'apipi'i ma tala'ese.E mafai ona faʻaalia i le 1 puna vitio, pe mafai ona faʻaalia i punaoa vitio eseese e 6 i luga o vaalele e 6.E taua tele lenei mea mo le sphere LED e sili atu i le 2 mita le lautele.E fa'ai'uina lea i le maualuga o le tagata, lea e i lalo ifo o le 2 mita i le lautele.Ma o le va'aiga mata'ina lelei e na'o le 1/6 o le fa'aola LED.

Maua le LED Fa'aaliga Sili Sili ile SandsLED
E te mana'o fo'i e pu'eina le to'atele o tagata fa'alogo e ala i le fa'apipi'iina o le fa'aaliga sili ona lelei o le fa'aaliga o le lalolagi i lau pisinisi?Ua matou fa'apipi'iina oe ile fa'aaliga LED fa'apitoa fa'apitoa ile SandsLED.
O la matou fa'aaliga fa'ata'ita'i fa'ata'ita'i o se fa'aaliga fa'apitoa ma fa'ainisinia o lo'o iai fa'atasi ma le tele o va'aiga fa'aaliga, se fa'aaliga fa'aaliga telescopic, ma se fa'aaliga fa'aalia toniga HD ma se fa'amaoniga e leai se fa'alavelave.
Fa'ai'uga o le Sphere LED:
I le taimi muamua, ina ua i ai se mata tele LED i le plaza, e matua ofo tagata i le vaai atu i se televise tele i fafo.O lea la ua le mafai e se mata mafolafola fa'alelei ona ausia le mana'oga o tagata fa'alogo.Afai e aliali mai i le plaza se si'osi'omaga tele e pei o le 5 mita le lautele i le plaza i se tasi aso, o le a tosina mai ai le tele o le gauai ma aumaia ai le tele o ROI mo tagata fa'asalalau.O se tulaga lea i se taimi lata mai.Sei o tatou tulimatai atu i lenei mea.


Taimi meli: Feb-03-2023