• itulau_fanua

Tala Fou

E fa'afefea ona fai se fa'aaliga fa'aaliga LED?

I se faʻaaliga mataʻina o tekinolosi faʻaonaponei, na molimauina ai e Las Vegas le malosi faʻafefe o le MSG Sphere, le pito sili ona telē o le LED i le lalolagi.O tagata nofomau ma tagata tafafao maimoa na tuua i le maofa a o susulu malamalama susulu na pa'u ai le aai i se vaaiga olaola ma le manino.

O le MSG Sphere, faʻatasi ai ma lona faʻataʻitaʻiga mataʻina, na avea ma nofoaga tutotonu i Las Vegas i lenei vaiaso.O le si'osi'omaga tele o le LED na fa'aalia ai se fa'aaliga malamalama mata'ina lea na fa'ate'ia ai tagata uma.A'o goto le po, na vave ona liua le aai i se laufanua fa'afiafia o lanu fe'ai ma ata mata'ina.

Na potopoto tagata mai Las Vegas uma e molimauina le ofoofogia o le MSG Sphere.O le lalolagi, e aofia ai se 500,000 futu faatafafā mataʻina, sa faapepepepe i luga aʻe o le lagi o le aai, ma faaosofia ai le mafaufau o tagata uma i lona vaipanoa.O lona telē ma le lautele na lē mafai ai ona lē amanaʻiaina, faatasi ai ma tagata matamata o loo vaavaai atu ma le ofo i le pupula manino o moli ma ata o loo siva i luga o le fogaeleele.

O tekinolosi i tua atu o le MSG Sphere e moni lava le suatiaina o le eleele.Faʻapipiʻiina i mataʻitusi faʻaonaponei faʻaonaponei LED, o loʻo i ai i le lalolagi le malosi e faʻatino ai ata maualuga ma vitio mai itu uma.O lenei mea e mafai ai mo se faʻaaliga vaʻaia loloto e faʻafeiloaʻi ai le au maimoa i se lalolagi o faʻataulāitu faʻatauvaʻa ma faʻaaliga mataʻina.

 

Fa'aaliga LED fa'apolofesao se tekinolosi faʻaaliga tulaga ese ma mata-mata e mafai ona aumaia i tagata se faʻaaliga vaaia fou.E mafai ona faʻaaogaina e le gata mo faʻaaliga faʻasalalauga ma faʻapipiʻi faatufugaga, ae faʻapea foʻi mo faʻaaliga faʻaaliga ma tulaga faʻatinoga.E fa'afefea la ona fai se fa'aaliga fa'aalia o le LED?

O le faia o se fa'aaliga fa'ata'ita'i ta'amilosaga e mana'omia ai mea nei:

1. LED module

2. Fa'atulagaga lapotopoto

3. Sapalai eletise

4. Pule

5. Uaea fa'amaumauga, uaea eletise

6. Feso'ota'i vaega

O la'asaga nei e fai ai se fa'aaliga fa'ata'ita'i o le LED:

1. Fai le fausaga

Fai se puipui lapotopoto e faavae i luga o le ata o le mamanu o le fausaga lapotopoto.Ia mautinoa e malosi ma mautu nofoaga feso'ota'iga uma e puipuia ai le polo mai le le paleni pe le mautu.

 

2. Fa'apipi'i le module

Fa'apipi'i lemu le fa'apipi'i fa'apipi'i fa'apipi'i i luga o le si'osi'omaga.Ia mautinoa o le fasi moli e fetaui lelei i luga o le pito i luga e aloese ai mai avanoa.Mo fa'ai'uga sili atu, e mafai ona e filifili e fa'aoga modules LED ma le maualuga o le malamalama ma le maualuga o le pika pika.

 

Spherical-LED-fa'aali-fa'atupu-ta'ita'ia-fa'aali-4

3. Fa'afeso'ota'i le uaea eletise ma le uaea fa'ailoga

Ia mautinoa o lo'o mau ma fa'amautu feso'ota'iga uaea eletise ma fa'ailo, ma ia mautinoa e leai se mea e matala pe pu'upu'u.

4. Fa'atonu polokalame

Faʻafesoʻotaʻi le pule i le komepiuta ma faʻapipiʻi saʻo e tusa ai ma faʻatonuga polokalama.Ulufale i le ata poʻo le vitio e te manaʻo e faʻaalia, ia mautinoa o le ata o le a fetaui i luga o le mata spherical.E mafai ona e fa'ata'ita'i i ata eseese ma fa'atupu vitiō fa'aopoopo e fa'aopoopo ai le 'ese'ese ma le fatufatuga.

5. Su'ega ma Debugging

Fa'ata'ita'i ma debug le fa'aaliga ta'amilosaga o le LED a'o fa'amautinoa o lo'o fa'apipi'i sa'o vaega uma.Ia mautinoa o lo'o fa'aalia tutusa le ata po'o le vitiō i luga o le lau fa'apolofesa atoa, e aunoa ma se fa'alavelave po'o ni vaega le sa'o.Fetuuna'i tulaga o lau pule mo le fa'aaliga sili ona lelei.

O le faia o se fa'aaliga fa'ata'ita'i ta'amilosaga e mana'omia ai le onosa'i ma le poto fa'apitoa, ae a mae'a loa, o le a tu'uina atu ia te oe se fa'ai'uga tulaga ese ma mata'ina.E mafai ona e faʻaogaina mo taimi eseese, e pei o le faʻaalia o lau faʻailoga, faʻalauiloaina o oloa, poʻo le fatuina o se faʻapipiʻi ata.O le fa'aofiina o le fa'aaliga fa'ata'ita'i fa'ata'ita'i o le a maua ai e oe le tele o auala fa'aaliga fa'asalalau fa'asalalau.

I mea uma, o le fa'aaliga fa'aola le LED e maua ai se tala fou ma se fa'aaliga va'aia tulaga ese.E ala i le filifiliga saʻo o meafaitino, faʻaogaina o le maʻi ma le faʻatulagaina saʻo, e mafai ona e faia se faʻaaliga faʻaalia o le LED o lau filifiliga ma faʻaoga i taimi eseese.Pe o e fa'aaogaina e avea o se vaega o se fa'asalalauga fa'apisinisi, ata, po'o se fa'aaliga, o lenei tekinolosi o le a tu'uina atu ai i lau au maimoa se mea e le mafaagaloina.


Taimi meli: Nov-22-2023